Copa del Rey semifinal: Atletico Madrid VS Athletic Bilbao

Matchtröjor FotbollAtletico Madrid och Athletic Bilbao är nu två fronter, en rankad fyra och en rankad femma, medan Atletico Madrid ligger 3 poäng före, vilket är anledningen till att Spanien har den sista Champions League-platsen nästa säsong. Osäker anledning. I en annan match slog Atletico Madrid ut Real Madrid och Bilbao besegrade Barcelona i kvartsfinalen. Av en slump gjorde båda sidor oavgjort 2-2 i denna match och slutade med 4 i förlängning. -2 vinster.
I den första omgången har Atletico Madrid haft otur. Bilbao-mannen skickade bollen från mittfältet in i Atletico Madrids straffområde på 20 minuter. Anfallaren Rodriguez dribblade bollen och lurade de två försvararna Witsel och Barrios, särskilt Witsel. Han märkte inte ens var bollen var, den gick hela vägen. väg till sitt eget straffområde. Fotbollströja barn Denna vackra passning fick Madrids försvar att få panik. Mittbacken Mandava tacklade skyndsamt Diaz. Diaz hade fortfarande en fot i straffområdet. Lyckligtvis gjorde Mandava ett godkännande i tid. Bilbao vann på straffar.
Sedan dess har Atletico Madrid skapat tre tveksamma straffar, Bilbaos två med bara 30 % sannolikhet, och den på Griezmanns huvud som slogs omkull. Sannolikheten har överstigit 50 %, men Hernandez gjorde inga mål till hemmalagets fördel , vilket fick hans hemmafans att bua.
Morata fick en passning från Griezmann i den första minuten av andra halvlek, men snubblades av motståndarens mittförsvarare Yere. Hernandez trodde att det var ett 100 % fel, så han passade bollen utan att tveka. Den var riktad mot Morata, och Domaren ansåg att det var ett klart regelbrott. Atletico Madrid förlorade matchen hemma.
Båda lagens senaste prestation har inte varit särskilt bra. Bilbao besökte Real Betis i den senaste La Liga-matchen och förlorade med 1:2. Detta var deras tredje raka poäng i den spanska ligan den här säsongen. På grund av bollen gjorde Bilbao bara tre mål. mål, vilket är chockerande.
Atletico Madrid gjorde oavgjort 2-2 med vicelaget Almeria, de tog ledningen två gånger, men var oavgjorda av motståndaren varje gång, och deras starka försvar försvann. Kanske beror det på att trefrontsstriderna i Champions League,Billiga FotbollströjorLeague och Copa del Rey har utmattat Simeones spelare. Simeone lämnade flera huvudspelare som Morata, Witsel och Saul utan att spela. Detta är också en viktig anledning till att Atletico Madrid kunde göra oavgjort mot vicekaptenen, eftersom deras avbytarspelare är starkare än Almeria. Mycket mer för att de har t vunnit en enda match hittills.
Bilbao besegrade Atletico Madrid i den första omgången av ligan och Copa del Rey med nollan, och de två lagen är nu jämnt matchade, men Real Madrids främsta stjärna Griezmann kan inte spela på grund av skada, och även om han återhämtar sig behöver utvilad eftersom han kommer att möta Inter Milan i den andra delen av Champions Leagues sextondelsfinal. Detta krig kommer sannolikt att utvecklas till 1:1, och Bilbao kommer sannolikt att gå in i finalen.