Dortmund låser sig till kvartsfinalen i Champions League!

Matchtröjor FotbollDe tyska giganterna Dortmunds resultat i inhemska tävlingar den här säsongen är inte idealiska. De har ett stort gap med Bayer Leverkusen och pressades tidigt ur ställningen. Men i Champions League presterade de bra och besegrade storlagen. Paris besegrade AC Milan och Newcastle för att vinna gruppspelet, medan Dortmund hade turen att komma in i Nederländerna. De två lagen har mötts head-to-head tre gånger, där Hornets har vunnit två och oavgjort ett. Nu möts de igen, och det här spelets största fokus är om de kan fortsätta slå PSV! Efter öppningen hade Eindhoven en stark offensiv,Fotbollströja barnmen deras mål var dåliga. Malones mål gjorde det möjligt för Dortmund att vinna i första halvlek, och i andra halvlek gjorde förre Barcelona-målvakten De Jong ett mål, de två lagen utjämnade 1:1 i 90 minuter! Dortmund spelade upp en 442-1-uppställning i matchen. Hornet-målvakten Meyer startade, och de fyra lagen var Lerelson, Hummels, Schlotterbeck, Mattsson, Sabitzer och Emre. Can, två spelare på båda sidor, och treudden Mullen, Reus, Sancho och Felkruger började. I den 16:e minuten kom Luc De Jong över bollen Tillman hade inget försvar i straffområdet, men han sparkade ut bollen från mållinjen. Dortmund gjorde sitt första mål i den 24:e minuten: Sabitze skickade fotbollen till höger, Malone rusade in i målet mot trycket från två försvarare och sköt sedan ett kraftfullt skott Dortmund vann med 1-0. I den 37:e minuten startade PSV sin kontring, och deras offensiv blev intensivare. En låg passning från Tiemoue Bakayoko gav honom ett bra skott, men hans skott gick utanför. Efter halvtid återvände gästerna till omklädningsrummet med målskillnad.Billiga FotbollströjorPSV fortsatte att anfalla Dortmund i andra halvlek.I den 54:e minuten föll Hummels till marken under motståndarens försvar.Domaren dömde straff.Då gav Luc De Jongs skott PSV ledning med 1-0. Dortmund hade en stor möjlighet i den 72:a minuten, en stor chans från en frispark framför. När frisparken lät sparkade Wolf hårt med klacken utanför straffområdet och bollen flög direkt mot mitten, men PSV-målvakten Benitez reagerade väldigt snabbt och gjorde en räddning i tid för att fullfölja aktionen. I de kommande två omgångarna ville ingen av sidorna kvittera, trots att de skapade flera hotfulla offensiver kunde de aldrig omvandla till poäng och slutade oavgjort. I nästa tävlingsomgång kommer Dortmund att spela mot Eindhoven på sina respektive gräsmattor, och Hornets har en absolut fördel!