33-letni napadalec Real Madrida je postavil rekord in postal favorit za zmago v Ligi prvakov

33-letni napadalec Real Madrida je postavil rekord in postal favorit za zmago v Ligi prvakov

Nogometni dresi za otroke V skupinskem delu Lige prvakov se je začela osredotočena bitka, ko je Real Madrid v gosteh izzval Union Berlin. Kljub impresivni predstavi v La Ligi Real Madrid ni uspel zasesti prvega mesta. Na prvo mesto se je presenetljivo zavihtela ekipa Girone, ki je postala favorit za naslov prvaka. Za Real Madrid lahko ohranitev zmagovitega niza zmanjša zaostanek za Girono.
V Ligi prvakov se je Real Madrid izkazal in predčasno napredoval. Zato se jim ta igra ne zdi tako pomembna. Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Kljub težkemu procesu je rezultat dokazal moč Real Madrida. Real Madrid je na tekmi pokazal absolutno premoč v posesti žoge in zadel precej več strelov od nasprotnikov, a je prvi dosegel gol.
Čeprav je bila posest žoge v prvem polčasu kar 78-odstotna, jim ni uspelo doseči zadetka, Union Berlin pa je izkoristil priložnost za vodstvo. Real Madrid je bil vedno dober pri igranju pozno, njihova ofenzivna učinkovitost pa se je v drugem polčasu znatno izboljšala in na koncu preobrnila rezultat. Še bolje se je odrezal veteran Joselu, https://www.nogometnidresiotroke.com/ki je postavil zgodovinski rekord v ligi prvakov in postal najstarejši igralec, ki je dvakrat zadel na tekmi Real Madrida v ligi prvakov.
Ta zmaga nedvomno uvršča Real Madrid med favorite za osvojitev Lige prvakov.


sunny898

246 Blog posting

Komentar