Felix je igral proti svojemu staremu klubu, Barcelona je nasprotnika premagala z 1:0

Felix je igral proti svojemu staremu klubu, Barcelona je nasprotnika premagala z 1:0

Nogometni dresi za otroke 14. krog La Lige se je začel z osredotočeno tekmo. Barcelona se je doma pomerila z Atletico Madridom. Na koncu je Barcelona s čudovitim strelom Felixa premagala nasprotnika z 1:0 in doma odnesla ključne tri točke. Po tej tekmi je Barcelona Z 10 zmagami, 4 remiji in 1 porazom so zbrali 34 točk, 3 točke pred Atletico Madridom, ki zaseda tretje mesto v ligi.
Eden najbolj aktualnih dejavnikov v tej igri je Felixova tekma proti njegovemu staremu klubu. Predsednik Atletica Madrid je to temo zelo razglasil pred tekmo. Rekel je, da če Felix doseže gol na tekmi, upa, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  da ne bo slavil brez poljubljanje grba Barcelone. Te besede so polne opominov in ljubezni, saj je Felix v Barcelono prišel le kot posojen nogometaš, še vedno pa je igralec Atletica iz Madrida.
Pravzaprav se v nogometu pogosto dogajajo tekme proti starim ekipam. Večina igralcev se bo odločila, da ne bodo slavili po doseženem golu, da bi izrazili spoštovanje do svoje stare ekipe in nekdanjih soigralcev. Vendar pa obstaja tudi veliko igralcev, ki se bodo odločili za divje proslavljanje. priložnost, da izrazite svoje nezadovoljstvo s starim lastnikom.
Kot vsi vemo, Felixova pot v Atletico Madrid ni bila gladka. Čeprav je imel veliko upov, ko se je pridružil Atleticu Madridu, se nikoli ni vključil v taktični sistem Atletica Madrida in ni želel narediti sprememb. Na koncu ga je popolnoma zapustil Simeone. Felix je to poletje nenehno iskal novega lastnika in javno izrazil svojo prijaznost do morebitnih novih lastnikov, zaradi česar so se navijači Atletica iz Madrida počutili izdane, kar je njegov položaj pri Atleticu iz Madrida še otežilo.
Felix je po posoji v Barcelono hitro pokazal močno borbenost, a hitro padel v povprečnost kot prej, vendar je še vedno pomemben člen, na katerega se Xavi zanaša, in je tudi točka napada, ki se je bojijo nasprotniki.
Felixove težave pri Atleticu Madridu so bile posledica številnih osebnih razlogov. Zaradi preveč egocentričnega značaja ga je navadil, https://www.nogometnidresiotroke.com/da se je izogibal odgovornosti. Nikoli ni dal pobude, da bi se vključil v ekipo Atletica Madrid, ampak je krivil razloge za svojo slabo predstavo. pride do tega, da Simeone ne ve, kako se uporabiti.
Po prihodu v Barcelono se je zdelo, da je Felix našel cilj svoje kariere, kar je v njem popolnoma vzbudilo sovraštvo do Atletica Madrida, vendar je še vedno igralec Atletica Madrida, zato je predsednik Atletica Madrid odločitev sprejel pred tekmo. Svetujte mu, naj uredi svoje vedenje in naj ne zaostruje spora z Atletico Madridom.
Zaradi Felixove predstave pri Barceloni je bil Xavi zelo zadovoljen. Barcelona je pripravljena odkupiti Felixa. To je morda razlog, da si je Felix upal znova razjeziti svojega starega lastnika. Vendar bo Felixova pogodba z Atletico Madrid veljala do leta 2029. Boljša je njegova predstava v Barcelona, ​​​​višje pogoje prestopa mu bo postavil Atletico Madrid. Ob trenutni finančni moči Barcelone bo Felixa težje odkupiti.


sunny898

246 Blog posting

Komentar