0-2 proti 3-3, izguba točk v ligi prvakov! Manchester United zadnji v skupini

0-2 proti 3-3, izguba točk v ligi prvakov! Manchester United zadnji v skupini

Nogometni dresi za otroke Nadaljuje se peti krog skupinskega dela lige prvakov 2023-24. Galatasaray v skupini A se bo doma pomeril z Manchester Unitedom. V tej kampanji je Manchester United vodil z 2 goloma, a so ga tekmeci lovili za 3. Na koncu je Manchester United v gosteh igral s 3:3 proti Galatasarayu.
Kmalu po začetku tekme je domači Galatasaray poskrbel za nevarnost. V 4. minuti je Mertens poskusil z dolgim ​​strelom izven kazenskega prostora, a ga je vratar Manchester Uniteda Onana odvzel. V 11. minuti je Bruno Fernandez podal na levo stran kazenskega prostora, 19-letni Garanacho pa je z volejem dosegel svoj prvi gol v Ligi prvakov, Manchester United pa je v gosteh Galatasarayu povedel z 1:0.
V 18. minuti je Luke Shaw podal do Bruna Fernandeza, B Fee pa je z močnim strelom izven kazenskega prostora zadel gol.Manchester United Galatasaray 2:0. V 29. minuti je Galatasaray izvedel prosti strel v ospredju,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti   Ziyech je izvedel prosti strel in neposredno zadel. Galatasaray 1-2 Manchester United.
V 43. minuti je Icardi prejel dolgo podajo v ospredju in žogo odnesel v enajstmetrovko ter streljal na gol, vendar je Icardi prejel žogo v ofsajdu in gol je bil neveljaven. V 55. minuti je Wan-Bissaka poslal predložek, McTominay ga je obkrožil in zadel za povečanje rezultata, Manchester United Galatasaray s 3:1.
Galatasaray, ki je zaostajal, je le s težavo dohiteval zaostanek. V 62. minuti je Galatasaray znova dobil priložnost za prosti strel. Ziyech je izvedel prosti strel in znova neposredno zadel za dopolnitev rezultata. Galatasaray je zadel dvakrat. Ray 2-3 Manchester United . Omeniti velja, da je Ziyech dvakrat zadel iz prostih strelov na eni tekmi. Je tudi tretji igralec v zgodovini Lige prvakov, ki je zadel 2 prosta strela na eni tekmi. https://www.nogometnidresiotroke.com/Prva dva sta Cristiano Ronaldo in Ronaldo. Mal.
V 71. minuti je Ziyech poslal diagonalno podajo do Aktilkogluja, ta pa je s strelom v kazenski prostor izenačil Galatasaray 3:3 Manchester United. V 76. minuti je Ganaccio streljal izven kazenskega prostora in zgrešil. V 85. minuti se je B Fei odločil za strel od daleč izven kazenskega prostora, a je žoga žal zadela vratnico in se odbila ven.
V celotni tekmi je Galatasaray remiziral z Manchester Unitedom 3-3.Manchester United je kljub vodstvu nasprotnikov izenačil.Manchester United je izgubil točke v gosteh, kar je njihovo kvalifikacijsko situacijo zelo resilo! Trenutno je Manchester United na zadnjem mestu skupine z 1 zmago, 1 remijem, 3 porazi in 4 točkami.


sunny898

246 Blog posting

Komentar