Domači in gostujoči dresi reprezentance ZAE za sezono 2024-25

Domači in gostujoči dresi reprezentance ZAE za sezono 2024-25

Nogometni dresi za otrokeAdidas in nogometna zveza Združenih arabskih emiratov (UAEFA) sta skupaj predstavila nove domače in gostujoče drese reprezentance ZAE. Novi dresi bodo predstavljeni na azijskem pokalu januarja 2024. Nov dres zaznamuje novo dobo nogometa v ZAE, ki premeteno združuje tradicijo in inovacije, navdihujejo pa ga štiri barve rdeče, črne, bele in zelene na zastavi ZAE.
Poleg moške in ženske reprezentance bodo serijo dresov, ki pod istim logotipom pokrivajo vse vidike domačega nogometnega sveta, nosili tudi domači igralci futsala in nogometa na mivki. Na tradicionalnih travnatih,Poceni otroški Nogometni dresi kompletipeščenih ali futsal igriščih bodo igralci v vseh disciplinah ponosno nosili te ikonične drese, ki spodbujajo globok občutek enotnosti in skupne identitete.
Dizajn domačega in gostujočega dresa se zgleduje po živahnih barvah zastave ZAE. Domači dres ima klasično belo ozadje z ikoničnimi rdečimi tremi črtami; nasprotno pa ima gostujoči dres osupljivo črno-zeleno barvno shemo in bolj drzno vzorci, oblikovanje.
Bilal Fares, regionalni generalni direktor Adidasa za Bližnji vzhod in Severno Afriko, je dejal: "Z veseljem prinašamo nove domače in gostujoče drese nogometni zvezi Združenih arabskih emiratov, ki izkazujejo spoštovanje tej veliki državi z drznimi oblikami in barvnimi shemami." Veselimo se, da bomo videli oba dresa na Azijskem pokalu naslednje leto, kjer smo prepričani, da bodo igralci in navijači čutili močan občutek ponosa na igrišču, na plaži, na igriščih za futsal in na ulicah."


sunny898

246 Blog posting

Komentar