Champions Leagues nya lag förlorar 12:e raka

Champions Leagues nya lag förlorar 12:e raka

Matchtröjor Fotboll 12 raka förluster, nedflyttningszonen missade Champions League, Union Berlin var en gång ett starkt lag i Bundesliga-tabellen och kvalificerade sig även för europeiska tävlingar. Men den här nya säsongen har de tappat sitt steg och hamnat i en förlustrad. Är lagets situation tillfällig eller ett större problem, och vilka åtgärder bör de vidta för att ta sig igenom det? Union Berlin var en gång ett jättelag i Bundesliga och har alltid varit ordinarie i ligan. De presterade väldigt bra förra säsongen, vann 3 matcher i rad och gjorde 12 mål. Men med början i september tog Union Berlins prestation en kraftig vändning till det sämre. De förlorade raka matcher mot starka lag som Dortmund, Leipzig och Stuttgart, och alla förlorade med mer än två mål. I Champions League vändes de om av Real Madrid och Braga på grund av bristande erfarenhet och förlorade sedan mot Neapel, och deras förhoppningar om gruppspelet försvann.Fotbollströja barn I tyska cupen förlorade man även mot Werder Bremen i veckan och missade nästa omgång.
Union Berlin har drabbats av en 12-matcher lång förlustsvit i alla tävlingar och har blivit det enda laget i de fem stora ligorna som förlorat mer än 10 matcher i rad den här säsongen. Union Berlins svårigheter den här säsongen återspeglas främst i anfall och försvar. På sina 12 matcher har de bara gjort fem mål samtidigt som de släppt in 26. Sådana offensiva och defensiva prestationer räcker för att illustrera de svårigheter laget för närvarande står inför. Även om laget offentligt har stött tränaren Fisher är det svårt att se hopp om att de kan vända nedgången. Kommer laget att överväga att ersätta huvudtränaren under den nuvarande situationen, eller kommer de att fortsätta att stödja honom för att leda laget ur den svåra situationen? Union Berlin ligger för närvarande inte bara på nedflyttningsstrecket i Bundesliga, utan utsikterna att kvala till Champions League har också blivit väldigt små. Tillsammans med att bli utslagen i tyska cupen kan Union Berlin sägas ha misslyckats på alla tre fronter och befinner sig i en extremt svår situation.Billiga Fotbollströjor Laget måste hitta ett genombrott så snart som möjligt och bygga upp förtroendet igen. Ser man tillbaka på Union Berlins tidigare fantastiska prestationer, verkar det nu vara utom räckhåll.
Vi får vänta och se om Union Berlin kan resa sig igen genom självtänkande och positiva förändringar. Det kommer att ta tid att avgöra om Union Berlins elände är tillfälliga eller ett större problem. Men oavsett om det är ett tillfälligt problem eller ett större problem, finns det åtgärder som team bör vidta för att ta sig igenom det. Först kan de överväga att anpassa taktiken för att hitta en spelstil som passar laget och förbättra offensiv och defensiv effektivitet. För det andra kan de aktivt odla unga spelare, öka djupet i lagets laguppställning och behålla konkurrenskraften. Det viktigaste är att laget behöver bygga upp sitt självförtroende och få tillbaka känslan av att vinna. Endast genom hårt arbete och förändringar kan Union Berlin återta sin konkurrenskraft och vidta åtgärder för att vinna på varandra följande matcher.


sunny898

246 Blog posting

Komentar