2-0 vann Premier League-laget sin första seger i lagets historia!

Matchtröjor FotbollDen tredje omgången av Grupp B i Europa League inleds säsongen 2023-24. Premier League-laget Brighton spelar hemma mot det holländska Eredivisie-laget Ajax som vunnit fyra Champions League-titlar. I slutet av matchen gjorde Joao Pedro och Ansu Fati mål successivt och Brighton besegrade till slut Ajax med 2-0.
I den 6:e matchminuten dribblade den japanske landslagsmannen Kaoru Mikasa bollen från förstaplatsen och skickade Fotbollströja barn tillbaka den in i straffområdet, Joao Pedro mötte bollen och sköt utanför. I den 20:e minuten gjorde en Ajax-spelare ett misstag i straffområdet, Milner missade ett skott och hans skott konfiskerades av Ajax-målvakten Ramai.
I den 27:e minuten försökte Adingra ett volleyskott från utanför straffområdet och bollen var något högre. I den 36:e minuten skickade Mikaru Kaoru en direktpassning till straffområdet, Pedro klev fram i tid för att fullborda skottet och räddades. I den 42:a minuten räddades Mikasarus skott i straffområdet av målvakten Pedro gjorde mål med ett tilläggsskott Brighton ledde Ajax med 1-0.
Byte sida för att slåss igen, Billiga Fotbollströjor i den 53:e minuten skickade Aldingra ett genomspel, Ansu Fati sparkade igång ett lågt skott i straffområdet och gjorde Brightons första karriärmål, Brighton 2-0 Ajax. I den 56:e minuten valde Fati att skjuta bollen i straffområdet och missade stolpen. I den 57:e minuten hade Ajax äntligen en chans att göra mål, men tyvärr skar Boguis in i straffområdet med bollen och hans skott träffade stolpen och studsade ut.
I den här matchen besegrade Brighton äntligen Ajax på hemmaplan med 2-0. Denna hemmaseger var inte bara Brightons första seger i Europa League den här säsongen, utan också Brightons första europeiska krig i lagets historia. https://www.fotbolltrojorse.com/Efter tre omgångar av Europa Leagues gruppspel har Brighton 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust, rankad trea i gruppen med 4 poäng, bara 1 poäng bakom förstaplatsen Marseille.