Liverpool bröt förbannelsen och vann 4 matcher i rad. Salah assisterade två gånger och gjorde 3 poäng för att toppa listan!

Matchtröjor Fotboll Managern Jurgen Klopp klagade på att Liverpools spelschema var orimligt eftersom de skulle spela vid middagstid efter landskampsuppehållet.
När laget utmanade Wolves på bortaplan hamnade de under i början, men med Salahs två assist vände de till slut segern 3:1 och vann fyra Fotbollströja barn  raka Premier League-vinster.
Liverpool hade totalt 6 matcher med start klockan 12:30 denna säsong, men de lyckades inte vinna. Förutom att förlora mot mäktiga Manchester City så förlorade man även mot svagare motståndare som Nottingham Forest och Bournemouth.
Därför var huvudtränaren Klopp mycket missnöjd med detta schema och kallade det ett skämt: "Vi har 4 spelare som ska tillbaka till Sydamerika för att spela,Billiga Fotbollströjor  men jag har inte ens sett dem än, och ändå om mindre än 24 timmar ska ha ett spel."
McAllister var uppenbarligen i dåligt skick under matchen, gjorde många passningsfel och hans offensiva och defensiva hastighet var betydligt långsammare än vanligt.
Dessutom, på grund av kaptenen Van Dijks avstängning och Alexander-Arnolds skada, tappade Liverpools försvar två startspelare, så dess prestation var tveksam.
Gomez, som högerback, bröts igenom av Wolves Neto många gånger. Bara 7 minuter in i matchen bröt Neto in från vänster och passade in till bortre stolpen. Huang Xican kopplade enkelt in och sköt bollen i nättaket.
Röda arméns insats i första halvlek var medioker, mittfältet saknade energi och försvaret samarbetade inte tillräckligt bra.
Detta beror inte helt på ett felaktigt skott från vargarnas forward, till exempel passade Neto i den 33:e matchminuten bollen från vänster till Gomez, som passade bollen, men den mottagande lagkamraten hoppade upp vid fel tidpunkt. ,https://www.fotbolltrojorse.com/ oförmögen att träffa bollen, sparkade knappt en mittfältsboll och rensades sedan av Röda armén.
Klopp gjorde en smart förändring i andra halvlek och satte in Macca till förmån för Dias. Bytet fick omedelbar effekt.
Mindre än en minut efter sidbytet svarade Dias med en nick från Robertsons inlägg, men bollen missade tyvärr stolpen och flög ut.
Eftersom Liverpool hade många offensiva spelare var Wolves tvungna att anta mer konservativ taktik, och Röda armén bildade en belägring. Fram till den 55:e minuten gjorde Salah en passning från höger, och Gakpo passade på att skjuta i mål, https://www.fotbolltrojorse.com/och ställningen blev 1:1.
Under matchen skapade Liverpool många målchanser, men Nunez och Dias skott misslyckades.
Fram till den 85:e minuten snappade kapten Robertson upp bollen från Wolves målvakt på backplanen och skickade den direkt till Salah.
Salah klev in i straffområdet och tog emot Salahs exakta passning och assist, vilket hjälpte Röda armén att göra klartecken.
I slutskedet av Röda arméns spel tog inhopparen Elliott emot bollen från Salah och skapade ett självmål i straffområdet.
Målet tog de röda till tre poäng när de fortsatte sin obesegrade löpning i toppen av tabellen med fyra segrar och oavgjort på fem matcher.